Frequently Asked Questions

  • Hoeveel foto's en/of video fragmenten moeten we voorzien? 

De beelden moeten doordringen tot de aanwezigen. Een te snelle afwisseling van beelden zou niet altijd goed kunnen zijn.  U mag 6 a 8  foto's en/of video fragmenten per minuut rekenen. 

  • Ik heb nog een stemopname. Mag die erbij? 

Zo een gesproken fragmenten zijn binnen een hommage  een waardevolle en dankbare aanvulling. Wij kunnen de kwaliteit van gesproken audio enorm verbeteren.

  • Waarom zijn jullie zo betaalbaar?

Dit is een bewuste keuze en service naar onze klanten. We hebben enorm véél ervaring om structureel te werken met supersnelle systemen en professionele software.

Door onze rijke ervaring en snelle systemen sparen we tijd uit en is het voor ons haalbaar. 

  • Hoeveel tijd heeft waardig.be nodig voor een kortfilm? 

Het is telkens een technisch onderlegde en creatieve medewerker die alles editeert en bewerkt.  We maken tijd om creatief te zijn én er een mooie, unieke hommage van te maken.

Elke hommage is dan ook bijzonder op zichzelf!

  • Hoe veel jaren ervaring hebben jullie?

Wij hebben meer dan 35 jaar ervaring met beeld en geluids montages en speciale technieken. Daarbuiten zijn we gespecialiseerd in foto, video en audio renovaties waarbij we de best mogelijke hard en software gebruiken. We hebben jaren ervaring met regie en het opmaken van verhaallijnen en draaiboeken. (documentaires, planetariumshows, musea, educatieve films, culturele projecten, volkskunde, sociale projecten)

unsplash